Komikere

Velg en komiker for mer info.
Anders McAuley Anders er en komiker som tydelig er inspirert av absurd engelsk humor. I tillegg til at han spiller gitar er han en meget vittig kar som imiterer og leverer standup av høy kvalitet
Christoffer Schjelderup Christoffer er født på Voss og oppvokst i Fana. Han snakker om alt mellom himmel og jord og går ikke av veien for å sparke i alle retninger.
Daniel Simonsen Daniel viet sitt liv til komikken da han flyttet til London for å bli komiker i 2007. Han gjorde seg bemerket da han vant konkurransen ”So You Think You’re Funny” ved Edinburgh Fringe Festival.
Eirik Krokås Eirik Krokås er en Askøyværing som har etablert seg som en solid komiker på kort tid. Med sine egne historier og observasjoner har han blitt svært morsom!
Ellinor Christiansen Ellinor Christiansen begynte standupkarrieren sin i 2008 og har klatret raskt siden da. I 2009 vant hun prisen "Årets Nykommer" på Den Store Norske Humorfestivalen i Stavanger.
Grim Moberg Grim Moberg kom til verden i 1979 og det finnes ingen grenser for hva denne vossingen kan snakke om. Altid 100% tilstede på scenen med fantastiske karakterer.
Hans Magne Skard Hans Magne er en komiker som lener seg mot den mer absurde delen av stand up sjangeren. I 2012 ble han kåret til årets nykommer på "Den store norske humorfestivalen".
Jan Tore Kristoffersen Jan Tore var som tolvåring nominert til Amanda for «Beste mannlige skuespiller», en avdanket barneskuespiller som har funnet veien til vår scene, hvor han hører hjemme.
Jon Hægland Jon Hægland er en alvorlig morsom mann fra Os som hele tiden ser etter et nytt punkt å nå. Har mye erfaring fra musikk og teater og er absolutt en å se opp for innen standup også.
Mike Torsvik Johansen Mike Torsvik Johansen er en ung og lovende komiker fra Askøy. Han har fått en hærskare med folk til å følge seg på twitter med sin treffsikre humor.
Olav Svarstad Haugland Olav Svarstad Haugland (f.1988) er stand-up bergens eneste østlending. Olav har erfaring fra teater- og revyscenen, noe som gjør han til en meget allsidig stand-up komiker.
Ole Soo Ole Soo har vært en komet innen standup, og har på kort tid etablert seg som en meget dyktig komiker. Han deltok og gikk seirende ut av P4´s komidol i 2010 og har høstet mange lovord siden.
Pål Rønelv Pål Rønelv debuterte som komiker med å bli vestlandsmester i standup på selveste danskebåten. Heldigvis kom han seg trygt i land og har siden vært fast innslag på scenen vår.
Roar Brekke Roar Brekke er blant landets mest erfarne komikere. I 15 år har han med sin energi, fysikk og gjenkjennende humor tatt publikum og kritikere med storm.
Rune Lothe Om du liker herlig selvironi og ikke har noe i mot å le av andre som tilsynelatende har det verre enn deg, så bør du se litt nærmere på han her. Rune er det nermeste en kommer en levende 4 plass.
Sjur Koppen Sjur Koppen vant nykommerprisen under Humorfest 2014, og det er fullt fortjent. Sjur er en av de nyeste, faste komikerne i stallen vår!
Stian Blipp Stian Blipp er en livlig ung kar fra en liten plass utenfor Bergen som heter Salhus. Han er en av landets ledende beatboxere og stiller med et vidt spekter av underholdning!
Thomas Anthun Nielsen Thomas Anthun Nielsen arvet to ting etter sin mor, dametekket og talegavene. Siden den gang har han vært en kronisk, singel masekopp som jobber utrettelig med å knekke Dakvinnskikoden.
Tomas Nesse Tomas Nesse debuterte på scenen høsten 2006. Vi har hatt gleden av å ha denne tørrvittige personligheten på scenen som konferansier, oppvarmer og klubbkomiker flere ganger.
Tor Inge Ulveseth Du kjenner kanskje Tor Inge igjen fra humorfestivaler, Latter i Oslo eller Ricks i Bergen. Han kan løse rubiks kube på under fire sekund og kan anbefales allergikere da han ikke har katt.
Vidar Hodnekvam Vidar er en hardtarbeidende komiker som brenner for sitt fag. Siden sin debut i 2007 har han reist landet rundt og fått publikum til å gapskratte med sylskarpe tekster og ektefølt innlevelse.

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager