Onsdag 22. Oktober - KLUBBKVELD -

Jonas Bergland studerer medisin, går aktivt langrenn og er i tillegg morsom. Irriterende kul er han og Vidar vil ha barn med han. Christoffer er konf og Pål Rønelv kommer i tillegg til Selda Ekiz.


Jonas Bergland er norges kanskje peneste og mest vellykkede komikere. Han var en av de første Standup Norge komikerne som tok turen over fjellet da vi var på Kvarteret og er en av våre favoritter i humornorge.

Vidar Hodnekvam gjorde stor suksess på Latter under Festivalen og nå har endelig Oslofolket fått øynene opp for denne komikeren som vi har likt siden starte. Og når man tar i betraktning at han blitt endel 100% bedre så er det bare til å komme og le. Det vil du.

Pål Rønelv er en av gamlegutta i miljøet i Bergen. Den gosselige fyren fra Åsane blir bare morsomere og morsomere og vi gleder oss veldig til å høre hans nye påfunn.

Selda Ekiz er den første jenten som var skikkelig morsom hos oss. Hun vant Humorfestivalen i Stavanger og ble belønnet med en plass under Standupfestivalen der hun sjarmerte, samt sjokkerte de fleste i salen. Det liker vi. Hun sier det hun føler er morsomt, og det stemmer Selda. Du er morsom!

Konferansier: Christoffer Schjelderup har sammen med Vidar Hodnekvam vært i London og gjort standup på engelsk. Denne gangen blir det på morsmålet som er snobbebergensk. Han er morsom da og.

webDørene åpner: 20.00
Showstart: 21.00
Alder: 18år
Pris: 100,-

Del på: Facebook Twitter

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager