onsdag 11 januar

Klubbkveld - SESONGSTART

Sesongen åpner med Grim Moberg som konferansier, masse herlige bergensbaserte komikere, en debutant og en av de unge fremmadstormende komikerne fra Danmark som headliner. Det er duket for en kjempesesong her på Ricks, så det er bare å følge med fremover. Det blir mye bra å le av.


Anders Stjernholm(DK) er en ung og dansk komiker. Det er ikke godt kjent i Norge at Danmark er et land med lange og gode tradisjoner for standup. Og her får vi besøk av en av de neste store danskene.

Christian Mikkelsen er bosatt i Bergen, men kommer fra østlandet. Var med på Humorlaboratoriet i høst og det ble med en gang klart at Christian hørste hjemme også på Ricks. Vi gleder oss til å se han på en større scene.

Thomas Anthun Nielsen var tidligere redaktør i Megafon og er nå en ivrig prater på radioen for P1. Velkjent fjes for mange i Bergen og det er jo ingen hemmelighet at Thomas også er en morsom kar.

Daniel Simonsen har fått kontrakt med et mangement i England, så nok en gang reiser Daniel til London for å være morsommere på engelsk. Vi elsker han og ønsker lykke til og vi vet han får det til!

Konferansier:

Grim Moberg er et velkjent fjes for folk som går på Ricks og Latter og andre store klubber i Norge. Der kommer Grim og headliner og galer seg og er like morsom som bare Grim kan. I kveld åpner han sesongens første klubbkveld. Vi gleder oss til å glede dere!

Cc: 130,-

Ald.gr. 18 år

Dørene: 20:00

Show: 21:00

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager