fredag 13 januar

Klubbkveld

Vi får over Janne Rønningen som headliner denne fredag den trettende, ogdet kan kun bety herlighet! Alltid herlige Janne elsker Bergen, og vi vil alltid ha over en av de store navnene innen norsk humor i en årrekke nå. Grim og de andre fra onsdag er også klar, så det er duket for latterfest på Ricks denne første fredagen i sesongen.

Janne Rønningen er jo en av de mest kjente fjesene innen norsk humor. Har vært med i en årrekke på scenen, på radioen og på tv. Hun elsker å komme over til Bergen, og vi er alltid glade for besøk av den herlige, litt vimsete, men alltid sjarmerende Janne Rønningen.

Christian Mikkelsen er bosatt i Bergen, men kommer fra østlandet. Var med på Humorlaboratoriet i høst og det ble med en gang klart at Christian hørste hjemme også på Ricks. Vi gleder oss til å se han på en større scene.

Thomas Anthun Nielsen var tidligere redaktør i Megafon og er nå en ivrig prater på radioen for P1. Velkjent fjes for mange i Bergen og det er jo ingen hemmelighet at Thomas også er en morsom kar.

Daniel Simonsen har fått kontrakt med et mangement i England, så nok en gang reiser Daniel til London for å være morsommere på engelsk. Vi elsker han og ønsker lykke til og vi vet han får det til!

Konferansier:

Grim Moberg er et velkjent fjes for folk som går på Ricks og Latter og andre store klubber i Norge. Der kommer Grim og headliner og galer seg og er like morsom som bare Grim kan. I kveld åpner han sesongens første klubbkveld. Vi gleder oss til å glede dere!

Cc: 130,-

Ald.gr. 20 år

Dørene: 20:00

Show: 20:30

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager