onsdag 18 januar

Klubbkveld

Christoffer Schjelderup tar med seg en pølsemaker, en avdanket barnestjerne, en stording i eksil og en som er fra Hjørnevik og heter det samme på scenen denne onsdagen. En morsom gjeng som skal underholde norges beste publikum med vitser og dikt om det meste som finnes. Her er det ingen grenser og alt er lov. Løp og kjøp!

Jon Hjørnevik er en av norges desidert morsomste diktere, og vi er alltid glad for å ha denne herlige karen på vår scene. Han har en innlevelse og glød i både sin fremføring og i sin diktning, som høyner opplevelsen for alle som liker å le av ord.

Jan Tore Kristoffersen er en splitter. pine fantastisk komiker fra Bergen. Den tidligere barnestjernen er vokst opp. Han er blitt hissig og han er blitt hysterisk morsom. Ble kåret til vinner av Uhørt-konkurransen til Humorfestivalen i Stavanger og er fremmadstormende som bare det!

Runar Bønes er ung og fremmadstormende komiker fra Bønes, faktisk! Han tar utgangspunktet i livet sitt og spinner morsomheter på de lettere absurde situasjonene han kommer oppi, som blant annet altfor gammel elev i klassetrinnet under sin lillesøster.

Tormod Follesø var en av publikumsyndlingene da de hadde nm i student-standup, og har vært med på scenen med sine vitser som ofte går på bekostning av Tormod selv. En stordabu som studerer i Bergen, og er morsom på fritiden!

Konferansier: Christoffer Schjelderup er gudfaren i det bergenske miljøet. Var med å starte klubben, er med å drive den og er også en pådriver for standup i Norge og spesielt Bergen. Morsom, uredd, drøy og gøy. Du bør ha en rimelig høy terksel for å ikke bli støtt, men tåler du  litt, så kommer du til å le mye!

Cc: 130,-

Dørene: 20:00

Show: 21:00

Ald.gr.: 18år

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager