fredag 20 januar

Klubbkveld

Christer Torjussen har rasket med seg priser i sin etterhvert lange karriere som moromann. Han brenner for standup, og vi er kjempeglade for at mister Torjussen nok en gang tar turen over fjellet for å spre sitt galde åsyn. Han får med seg en fremmadstormende gjeng med komiske bergensere, ledet av sjefen selv, Christoffer Schjelderup.

Christer Torjussen er rett og slett en bergensvenn. Har støttet klubben siden dens start, og er en av de store pådriverne for Standup i Norge. Og Christer er også en rutinert komiker som har reist rundt i landet vårt til stormende jubel og krampelatter i snart 20 år. En hedersmann!

Jan Tore Kristoffersen er en splitter. pine fantastisk komiker fra Bergen. Den tidligere barnestjernen er vokst opp. Han er blitt hissig og han er blitt hysterisk morsom. Ble kåret til vinner av Uhørt-konkurransen til Humorfestivalen i Stavanger og er fremmadstormende som bare det!

Olav Haugland er en av komikerne i Bergen som har skikkelig begynt å blomstre. Var en gjenganger på Labben i hele 2011 og jobber steinhardt for å bli bedre. Og det blir han. Trygg på scenen. Vågal med nye tekster, men begynner også å få en settliste med pondus. En å se opp for i 2012.

Runar Bønes er ung og fremmadstormende komiker fra Bønes, faktisk! Han tar utgangspunktet i livet sitt og spinner morsomheter på de lettere absurde situasjonene han kommer oppi, som blant annet altfor gammel elev i klassetrinnet under sin lillesøster.

Konferansier: Christoffer Schjelderup er gudfaren i det bergenske miljøet. Var med å starte klubben, er med å drive den og er også en pådriver for standup i Norge og spesielt Bergen. Morsom, uredd, drøy og gøy. Du bør ha en rimelig høy terksel for å ikke bli støtt, men tåler du  litt, så kommer du til å le mye!

Cc: 130,-

Dørene: 20:00

Showstart: 20:30

Ald.gr. 20 år

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:30
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager