onsdag 25 januar

Klubbkveld

Tor Inge Ulveseth er sjefen denne uken, og han har med seg et knippe bergenskomikere for å underholde oss slik bare folk i denne byen kan. Roar Brekke avslutter showet, så det er duket for en fantastisk uke og en kveld for folk som elsker de lokale innslagene her på huset.

Roar Brekke hadde jubileumsforestilling i fjor etter femten år i bransjen, så denne oddingen er en av de mest rutinerte komikerne i Norge. En sprellemann som liker å ta tak i hverdagsting og situasjoner vi alle kan kjenne oss igjen i.

Anders MacAuley reiser mye sammen med Zahid Ali og underholder rundtomkring i Norge, og det er ikke uten grunn at Zahid vil ha med seg denne munnrappe halviren. Mikser inn parodier, samfunnsrefs og bare tull i en eneste stor og gal pakke.

Olav Svarstad Haugland ble kåret til norges morsomste standupkomiker som studerer, og det er ikke uten grunn at Olav vant, for han er et vanvittig talent som i hele fjor blomstret og utviklet seg i riktig retning. Naturlig morsom og sjarmerende på scenen. Et navn å se opp for i 2012.

Pål Rønelv vil gjerne innføre en loop i trafikken. Fordi det hadde vært gøy og det er sånn Pål sin hjerne funker. Litt på siden av oss andre, og veldig originalt. Pål tenker ting du aldri hadde trodd at noen kunne tenke. Det er derfor det er så gøy å høre på han!

Konferansier: Tor Inge Ulveseth er en av de mest rutinerte på scenen i Bergen. Begynte som tryllekunstner, men det ble mer og mer vitsing og nå er det humoren som er det viktigste. Magien er der fortsatt, og han tryller frem latter med korte vitser, ordspill og enlinjere.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager