torsdag 26 januar

Nick Thune (US)

Nick Thune er en av de mest spennende stand up-komikerne i USA. Smart, absurd og veldig, veldig morsom! Har har opptrådd på Letterman flere ganger, hatt sin egen “Special” på Comedy Central og spilt i filmer som f.eks Knocked Up. Dette blir et av vårens absolutte humorhøydepunkt i Bergen!

Å få sin egen Comedy Central er en annerkjennelse i USA om at du er en komiker å regne med. Enda større, er det å få stå på et av talkshowene der borte, og Letterman er nok en av de som henger høyest. I tillegg har han spilt i filmer som Knocked Up. Trenger du flere grunner for å komme å se han?

Her er en av godbitene i Bergen denne vinteren og er en av de som kommer høyest anbefalt av oss som driver med dette til daglig. En av de nye, unge komikerne i USA, og her får du muligheten til å se han Live for under 200-lappen. Et tilbud man ikke kan si nei til, ifølge Christoffer "Gudfaren" Schjelderup.

Så da er det bare til å kjenne sin besøkelsestid. Løp og kjøp billetter for å være sikker på å få med deg en av de gøyeste bookingene vi har hatt noensinne. Vi er veldig fornøyd med å få over Nick, og endelig får vi til det vi alltid har drømt om. Å få over det beste vi kan av utenlandske, norske og bergenske komikerene i verden.

Og det synes vi dere fortjener, alle dere som i løpet av året stikker innom Ricks for å le. Her er en av gavene vi mener dere fortjener.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:150,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager