fredag 27 januar

Klubbkveld

Det er mange komikere fra utlandet dette semesteret, og det er høy kvalitet over hele linjen. Et av høydepunktene er Tony Law, som er en fyr vi har hatt ønske om å få over lenge. Endelig har vi fått det til, og han avslutter en ellers herlig kveld med bergensere som er oppfostret i klubben. For de som elsker standup og alle som liker å le!

Tony Law avslutter kvelden med et lengre sett, fordi han er Tony Law og vi elsker han! Var en av komikerne vi fant på youtube da klubben var mye mindre, og vi har ønsket han over siden. Absurd, på grensen til gal og alltid morsom. Vi er endelig i posisjon til å få han hit, og her er det bare til å komme løpende med et smil rundt munnen.

Anders MacAuley reiser mye sammen med Zahid Ali og underholder rundtomkring i Norge, og det er ikke uten grunn at Zahid vil ha med seg denne munnrappe halviren. Mikser inn parodier, samfunnsrefs og bare tull i en eneste stor og gal pakke.

Pål Rønelv vil gjerne innføre en loop i trafikken. Fordi det hadde vært gøy og det er sånn Pål sin hjerne funker. Litt på siden av oss andre, og veldig originalt. Pål tenker ting du aldri hadde trodd at noen kunne tenke. Det er derfor det er så gøy å høre på han!

Konferansier: Tor Inge Ulveseth er en av de mest rutinerte på scenen i Bergen. Begynte som tryllekunstner, men det ble mer og mer vitsing og nå er det humoren som er det viktigste. Magien er der fortsatt, og han tryller frem latter med korte vitser, ordspill og enlinjere.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager