onsdag 3 oktober

Klubbkveld

Nils Ingar Aadne slo igjennom ifjor som utegående komiker for Thomas og Harald på Senkveld. Vi har visst lenge at denne karen kommer til å bli stjerne, noen er bare naturlig morsom, og Nils Ingar er bare pur humor. Kan få alle til å le med sine observasjoner og herlige imitasjoner. Her kommer du til å more deg, hvis du liker å le! En annen som garanterer latter, er Grim Moberg, som denne kvelden er konferansier og vil sørge for deilig og fin stemning på en kveld som bare skriker etter latter!

Nils Ingar Aadne har vunnet Komiprisen, har blidd spådd av VG å bli den neste stjernen, og er vel blitt kjent for veldig mange etter sin jobb i Senkveld på fredagskveldene. Er en komiker som kan få alle til å le, og vil du ha en morsom kveld, så er det bare til å komme.

Henrik Overaa Bjørnson er en oslobasert ålesunding som utlever sine egne feil og manlger på en særdeles morsom måte på scener rundt omkring i landet. Debuterte som tenåring, og har siden blitt en av de morsomme, nye komikerne i Norge.

Hans Magne Skard er rimelig fersk som standuper, men har underholdt folk med diverse andre komiske sprell i revyer og på improscenen. Har funnet sin egen stil, der han observerer livet rundt seg med et særdeles skrått og hysterisk morsomt blikk. Bare rett og slett gøyal!

Anders Havdal Tangenes er en av mange komikere som popper opp i bartebyen Tropndheim for tiden. Miljøet der har ikke vært så vitalt på flere år, og nå eksporterer de talenter over hele Norge. Vi setter stor pris og vil gjerne vise frem det beste av det vi har.

Konferansier: Grim Moberg er vel kjent for de fleste som har vært og sett et par show i Visekjelleren. Har varmet mange hjerter og fått flere lunger slitne av latterhikst, for det er få som er like morsom som Grim, når han setter igang med galskapen sin. En kommende legende!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager