torsdag 4 oktober

HumorLaboratoriet

Cirka annenhver bidige torsdag er det Humorlaboratorium i Bergen. Det skjer på Kosmo, som er et hipt og lite utested rett ved Fløibanen. Nede i kjelleren der, har vi en av de minste skikkelige scenene i Bergen, og der tester vi ut det beste av de nyeste komikerne i Bergen, og det nyeste av de beste. Her kan du se helt ferske komikere, helt ferske tekster og se standup av beste og verste sort. Alt kan skje, og det er mye galskap, masse moro og en herlig stemning som kun kan oppleves. Kom og se standup på bergens minste scene!

Komikerne som skal testes ut denne gangen er:

Anders McAuley

Runar Bønes

Ingeborg Bjerksund

Anders L. Fosse

Konferansier: Tomas Nesse

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Kosmo
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager