fredag 5 oktober

Klubbkveld

Sigrid Bonde Tusvik er aktuell som aldri før med "Torsdagkveld fra Nydalen" og er jo en av de morsomste vi har her i Norge. Grenseløs, drøy og alltid gøy. Frekk som bare Sigrid kan være får hun oss til å le av ting vi aldri trodde vi skulle ledd av. Utstråler glede og med et sjarmerende smil er hun blitt en av kjeledeggene til alle som digger standup. Grim Moberg leder kvelden mer sin herlige galskap og det er bare toppkomikere som står på scenen i dag.

Sigrid Bonde Tusvik er vel kjent for de fleste. Frekkere enn de fleste, men alltid med en lur vri og et intelligent poeng. Vi elsker Sigrid, og det har vi gjort siden vi booket hun over som en av de første. Er en av norges mest populære komikere, og det er fullt fortjent.

Henrik Overaa Bjørnson er en oslobasert ålesunding som utlever sine egne feil og manlger på en særdeles morsom måte på scener rundt omkring i landet. Debuterte som tenåring, og har siden blitt en av de morsomme, nye komikerne i Norge.

Hans Magne Skard er rimelig fersk som standuper, men har underholdt folk med diverse andre komiske sprell i revyer og på improscenen. Har funnet sin egen stil, der han observerer livet rundt seg med et særdeles skrått og hysterisk morsomt blikk. Bare rett og slett gøyal!

Anders Havdal Tangenes er en av mange komikere som popper opp i bartebyen Tropndheim for tiden. Miljøet der har ikke vært så vitalt på flere år, og nå eksporterer de talenter over hele Norge. Vi setter stor pris og vil gjerne vise frem det beste av det vi har.

Konferansier: Grim Moberg er vel kjent for de fleste som har vært og sett et par show i Visekjelleren. Har varmet mange hjerter og fått flere lunger slitne av latterhikst, for det er få som er like morsom som Grim, når han setter igang med galskapen sin. En kommende legende!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager