onsdag 10 oktober

Klubbkveld

Gustav Nilsen kommer endelig tilbake til Ricks. Lenge siden en av de virkelig flinke imitatorene har tatt turen innom, og vi setter alltid pris på besøk av noen av de beste. Musikalsk, morsom og med en deilig evne til å bare gå ut og inn av kjente mennesker i Norge. Konferansieren har vi hentet fra Stavanger. Han er fra USA, og er en virkelig original skrue som lever av å få folk til å le. Vi digger Dave, og han får med seg Eivind Salen, Christoffer Schjelderup og Pål Rønelv. En onsdag som er verdt å le på!

Gustav Nilsen er kanskje norges beste imitator. Han er ihvertfall den morsomste vi vet, og det er fantastisk å endelig få han tilbake hit. En mann det er verdt å få med seg. Musikalsk, talentfull som faen og uhyggelig god til å imitere de fleste. Og selvfølgelig morsom!

Eivind Salen har flyttet hjem til Sandnestraktene, men det var i Bergen han studerte, ble voksen og ikke minst ekstremt morsom. Ingen er som Eivind, og bra er det, for dette er unikt og noe bare Eivind kan. Må oppleves live. Langtfra normal, men rett og slett genial.

Christoffer Schjelderup er en av grunnene til at bergensere dominerer klubbkvelder rundtomkring i Norge. Var med å starte klubben, ogjobber bak i kulissene, men har samtidig alltid stått på scenen og funnet sin egen vei til morsom.

Pål Rønelv er en annen ringrev, som har vært med i en årrekke. Er i storform om dagen, og drar humoren langt ut i det absurde, der vi liker Pål best. Mange komikere spiller på gjennkjennelse...Pål bare kjører sin egen greie. Og det er bedre.

David Pickett(US) har levd livet, fra oppveksten i L.A., innom en trøblete ungdomstid, til å flytte til Norge, gifte seg og nå leve av å fortelle historier og sitt inntrykk av nordmenn og Norge. Brutalt ærlig, men alltid med et glimt i øyet og med et stort og varmt hjerte. En kjernekar som skal være sjef i Visekjelleren denne uken.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager