fredag 12 oktober

Klubbkveld

Johan Golden slo igjennom som komikere på radioen i XL, så kom de på tv og etter en stund ble Johan en av de store navnene i norsk humor. Deilig stemme, fabelaktig timing og en eleganse i sitt språk som rett og slett er nydelig å høre på. Endelig kommer han til Bergen, og avslutter en fantastisk kveld med rare Eivind Salen, gøye Christoffer Schjelderup og en Pål Rønelv på sitt herligste. Konferansieren er amerikaneren David Pickett.

Johan Golden kommer over til Bergen for første gang, og jeg tror ikke det bare er oss som gleder oss. Har en av norges beste og mest kjente stemmer, og har også laget nok gøy til å vare ut to livstider på diverse programmer på tv og radio. Dere vet hvem han er...perfekt slutt på en fantastisk kveld.

Eivind Salen har flyttet hjem til Sandnestraktene, men det var i Bergen han studerte, ble voksen og ikke minst ekstremt morsom. Ingen er som Eivind, og bra er det, for dette er unikt og noe bare Eivind kan. Må oppleves live. Langtfra normal, men rett og slett genial.

Christoffer Schjelderup er en av grunnene til at bergensere dominerer klubbkvelder rundtomkring i Norge. Var med å starte klubben, ogjobber bak i kulissene, men har samtidig alltid stått på scenen og funnet sin egen vei til morsom.

Pål Rønelv er en annen ringrev, som har vært med i en årrekke. Er i storform om dagen, og drar humoren langt ut i det absurde, der vi liker Pål best. Mange komikere spiller på gjennkjennelse...Pål bare kjører sin egen greie. Og det er bedre.

David Pickett(US) har levd livet, fra oppveksten i L.A., innom en trøblete ungdomstid, til å flytte til Norge, gifte seg og nå leve av å fortelle historier og sitt inntrykk av nordmenn og Norge. Brutalt ærlig, men alltid med et glimt i øyet og med et stort og varmt hjerte. En kjernekar som skal være sjef i Visekjelleren denne uken.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager