onsdag 17 oktober

Klubbkveld

Tomas Nesse er snart aktuell med Juleshowet 2012, og det er ikke første gangen Tomas er med og shower. Er en av de mest brukte komikerne fra Bergen, reiser jevnlig rundt til de fleste klubber i Norge og leverer stilsikkert og elegant egenprodusert genialitet over hele linjen. Kvelden blir styrt av Olav Svarstad Haugland, som på tross av studier, er blitt veldig morsom på kort tid i Bergen. Sammen med noen andre av norges mest lovende komikere, skal de lage en heidundranes aften for de fleste i Visekjelleren her på Ricks. Løp og kjøp!

Tomas Nesse dukker snart opp i årets juleshow - og det er ikke uten grunn at denne karen blir valgt ut til de store showene. Stilsikker, elegant og med en unik timing. Noen folk er bare kjapp i kommentaren og genuint morsomme. Tomas er nettopp det. En komiker som er morsom!

Jan Tore Kristoffersen sparker bare oppover med sin humor, for han er helt på bunnen. Og det er i motgang at man ser hvordan folk egentlig er. Og Jan Tore er kjempemorsom. Energisk i fremføringen, og med altfor mye på hjertet spytter han ut vitser og galle på sin helt egen måte. Absolutt en å se opp for i fremtiden.

Henrik Fladseth er en annen opp og kommende komiker som det blir spennende å følge. Er østlending, og har slått seg opp der borte. Sist sett på Latter, der han var veldig morsom, og nå har han begynt å reise rundt med sin humor. Vi gleder oss til han kommer hit!

Thomas Anthun Nielsen er en morsom fyr i en rar, rar verden. Er radioprater, redaktør, speaker og masse annet, i tillegg til å komme innom Ricks og være morsom i ny og ne. Selvutleverende og finurlig humor om komiske tanker Thomas tenker.

Konferansier: Olav Haugland ble kåret til norges morsomste student for en stund tilbake, og nå er han mye morsommere enn det han var den gang. Har tatt steget opp blant de morsomste, og er nå konferansier på Ricks. Det har han fortjent.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager