torsdag 18 oktober

HumorLaboratoriet

Her bør du stikke innom for å se hvordan det går når vi blandet nytt materiale fra rutinerte komikere med det beste stoffet til de nyeste komikerne. Alt kan skje, og alle stikker innom. Det er lavt under taket, så ta med deg gode venner og godt humør og kom på Kosmo oppe ved Fløibanen. Ta deg en pils og kom ned i kjelleren, der vi har en intim og kul scene som vi nå har laboratorium på. En kveld der vi prøver å skape magi ved hjelp av et herlig publikum og en deilig atmosfære. Det er sånn vi liker det!

"Det beste av de nyest og det nyeste av de beste komikerne i Bergen"

 

Denne gangen tester vi ut:

 

Ørjan Burøe

Christoffer Schjelderup

Tor Inge Ulveseth

Rune Lothe

Emil Lystvedt Berntsen

Tone Temtemoen

Runar Bønes

Konf. Jan Tore Kristoffersen

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Kosmo
Pris:50,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager