fredag 19 oktober

Klubbkveld

Martin Beyer-Olsen fikk sitt eget radioprogram på NRK for mange år siden, har vært med på det som var forløperen til "Torsdagkveld fra Nydalen", er nå med i "TKFN", er sjef for en av norges beste komifestivaler og er en av norges absolutt morsomste og mest absurde komikere. Vidar Hodnekvam, som er fast konferansier på Latter, tar styringen på kvelden og får med seg unge lovende Henrik Fladseth og ikke minst den alltid herlige Jan Tore Krisotffersen.

Martin Beyer-Olsen vant Stå Opp-prisen i år, og det var vel fortjent. Har en helt egen stil, meget absurd og herlig, og sprenger i tillegg alle rammer på sin vei. Er etterhvert blitt med i "Torsdag kveld fra Nydalen", og har ellers masse jern i ilden. De fleste jernene er jævla morsomme.

Jan Tore Kristoffersen er en av de nye komikerne i Bergen som er klare for å erobra hjertet og lattermusklene til nordmenn og andre som liker å le. Er en favoritt blant mange komikere i hele Norge, og det er fordi han kjører sitt eget løp. Og det kjøret er bare veldig gøy!

Tomas Nesse er en av de morsomste i byen, og han har vært det lenge nå. Frekk, kjapp og veldig, veldig gøyal. Er en av de som skal være med på Humorkollektivet sitt Juleshow i år, og er en av de som jobber mest av komikerne i byen.

Henrik Fladseth er en fersk fyr fra østlandet, som allerede har gjort seg bemerket med sine originale tekster. Har sett han i Oslo, og anbefales veldig for de som er virkelig interessert. Utrolig morsom, helt på siden av det vanlige.

Konferansier: Vidar Hodnekvam har reist til Oslo, og er blitt fast konferansier på Latter, har vært med på Humorgallaen til Thomas Giertsen og er snart å se på tv, i tillegg til å skrive for humorprogrammer. Nå er han tilbaka på hjemmebane og det elsker han!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager