onsdag 24 oktober

Hans Morten Hansen - Roper i skogen... og forventer å få svar

Hans Morten Hansen er en av Norges morsomste stand-up komikere. Frekk, rå og ubehøvlet kommenterer han virkeligheten. Det gjør han ikke ubemerket. 5´er og 6´er terninger har haglet over Hansens stand-up show. Under årets komipris fikk han også prisen for beste standupartist. Vel fortjent og denne kvelden kan du komme å se hvorfor. En av de beste, og hyan har til og med en verdensrekord. Obs! Spiller også torsdag og fredag denne uken.

Våren 2010 hadde Hansen premiere på sitt forrige show i Stavangeren.  Nok en gang jublet pressen. Hansen fikk Komiprisen for beste Stand - Up forestilling, og publikum strømmenet til. To år er gått og nå er Hans Morten Hansen klar med sin tredje stand-up forestilling. Spenn fast sikkehetsbeltene og gjør klar til nye runder i Hansens verbale berg og dalbane.

Spilleperioden:

Onsdag 24. oktober

Showstart: 21:00

Ald.gr 18 år

Torsdag 25. oktober

Showstart: 21:00

Ald.gr. 18 år

Fredag 26. oktober

Showstart: 21:00

Ald.gr. 18 år

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks
Pris:250 (+avg),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager