onsdag 31 oktober

Klubbkveld

Janne Rønningen er på besøk og skal være konferansier denne kvelden. Headlineren er Isak Jansson(S), en svenske som opptrådde sammen med Vidar Hodnekvam og Christoffer Schjelderup på Aarhus Comedy Festival. Ung og kommende komiker som er en av neste generasjons store håp. Reiser rundt over det meste, og er absolutt verdt å få med seg. Vi fyller opp med andre morsomme folk, og det er absolutt ingen grunn til å ikke komme for å le på Ricks denne onsdagen!

Isak Jansson(S) er en lovende svenske som begynner å slå virkelig igjennom. Gjør jobber over hele Sverige, i tillegg til engelske gigger og et par festivaler. Lun, inteligent og herlig fyr som kan treffe de fleste.

Sjur Mjanger er en av de nyeste trynene på vår scene. Bergenser som elsker standup, og digger å stå på en scene og får folk til å le. Har vist fine takter og blir barre bedre og bedre.

Jon Hægland er en osing som brenner for standup. Har blitt veldig bra på scenen, og er et friskt pust med litt dypere tekster og mer spesielle temaer. Har også startet opp egen standupklubb på Os, og blir spennende å følge fremover.

Hans Magne Skard vant for ikke lenge siden, beste nykommer under Humorfestivalen i Stavanger. Det var vel fortjent, for denne karen, som kommer fra Impromiljøet i Bergen, er veldig stilsikker på sin egen rare måte. Veldig gøyal fyr fra Sveio...det er ikke en setning du ser for mye :)

Janne Rønningen er en av de mest populære komikerne i Norge. Kommer fra XL-gjengen, og har vært fast innventar i humor Norge i en årrekke. Har vært over i Bergen mange ganger, og vi elsker å ha besøk av en av de morsomste.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager