fredag 2 november

Klubbkveld

Janne Rønningen er bare morsom og har vært det i en lang, lang årrekke. Har vært en av de mest brukte komikerne til Stand Up Norge, og kommer ofte over til Bergen for å få oss til å le av Janne, som ikke skygger unna fra å bruke av sin livserfaring på scenen. Selvironisk, selvutleverende og selvsagt alltid gøy. Olav Haugland er konferansier, og får med seg tre vestlendinger som bare oser humor, deriblant Hans Magne Skard som nylig ble kåret til årets nykommer ved årets Humorfestival i Stavanger.

Janne Rønningen er en av de mest populære komikerne i Norge. Kommer fra XL-gjengen, og har vært fast innventar i humor Norge i en årrekke. Har vært over i Bergen mange ganger, og vi elsker å ha besøk av en av de morsomste.

Sjur Mjanger er en av de nyeste trynene på vår scene. Bergenser som elsker standup, og digger å stå på en scene og får folk til å le. Har vist fine takter og blir barre bedre og bedre.

Jon Hægland er en osing som brenner for standup. Har blitt veldig bra på scenen, og er et friskt pust med litt dypere tekster og mer spesielle temaer. Har også startet opp egen standupklubb på Os, og blir spennende å følge fremover.

Hans Magne Skard vant for ikke lenge siden, beste nykommer under Humorfestivalen i Stavanger. Det var vel fortjent, for denne karen, som kommer fra Impromiljøet i Bergen, er veldig stilsikker på sin egen rare måte. Veldig gøyal fyr fra Sveio...det er ikke en setning du ser for mye :)

Konferansier: Olav Haugland har blitt kåret til norges morsomste student, har blitt utropt av Dagbladet som en av de opp og kommende komikerne i landet, og er jo blitt trykket til standupbergen sitt bryst etter å ha levert en haug med gode jobber opp igjennom. Styrer kvelden i kveld, og vi kan garantere at dette blir moro :)

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager