onsdag 14 november

Klubbkveld

Joe Eagan er Canadisk, men bor i Sverige og driver sin egen engelskspråklige klubb både der og i Danmark. I kveld kommer han med et bildeshow som han har reist rundt med stor suksess, over det meste. Trivelig kar, som ser på skandinavere med sitt eget blikk. Med seg får han Mimir Kristjanson, en morsom islending som holder til i Oslo, men som er vokst opp i Stavanger. Christian Mikkelsen stikker også innom og det gjør også Eirik Krokås. Kvelden blir ledet av mannen som driver klubben "Prøverøret" borte i Oslo, så vi er i trygge hender.

Joe Eagan(CAN) kommer med et billedshow som kan få alle til å le. Skandinavere generelt, og nordmenn spesielt, elsker når folk ser på oss med et humoristisk blikk. Dette blir intet unntak, når Joe tar med seg showet sitt for å vise det for første gang i Norge.

Mimir Kristjanson(ISL) har i sommer vært redaktør i Klassekampen, men i standupen hans, er det mer personen Mimir og hans liv som forfyllet byløve som står på agendaen. Sist sett på festival i Oslo, og har nå blitt rasende morsom.

Christian Mikkelsen er som om han var født på en scene. Naturlig morsom, og med en timing som veteraner kan drømme om. En opp og kommende stjerne, som det er deilig se bare bli bedre og bedre for hver gang.

Eirik Krokås er lokal og fra Askøy. Brenner for å stå på en scene, og jobber hardt for å bli bedre. Er fortsatt ganske fersk, men man kan allerede se konturene av en skikkeig bra komiker. Noe å se opp for fremover på en scene nær deg.

Konferansier: André Jerman driver "Prøverøret" i Oslo, og denne klubben nede på Grønnland har vært der i en årrekke, og alle komikere i Norge med respekt for seg selv har stått opp her. André booker og er fast konferansier og reiser ellers rundt over hele Norge og underholder. I kveld er han her i Bergen.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager