fredag 16 november

Klubbkveld

I kveld får vi besøk av den siste som vant "Skjemtegauk", etter tre år med bergensere på toppen av seierspallen, kom Joachim Skage og utkonkurrerte alle i år. Ellers er jo Joachim med å drive ReisDegKomikerklubb, som er norges første komiklubb. Han er også en hardtarbeidene komiker, som reiser over det meste. ANders McAuley leder kvelden, og Mimir Kristjanson stikker også innom sammen med bl.a. Pål Rønelv,

Joachim Skage har i en årrekke vært med å drive ReisDegKomikerklubb. Er også en komiker som jobber steinhardt og reiser rundt i hele Norge og underholder folk med sine observasjoner og sine synspunkter på livet. Vant nettopp "Skjemtegauk"-festivalen, så vi snakker prisvinnende komikk her.

Mimi Kristjanson(ISL) er islending, som er vokst opp i Stavanger, og som nå bor i Oslo som journalist og komiker. Var nylig med på standupfestivalen på Josefines, og gjorde god figur der. En fyr som man kan regne med å se mer til.

Jan Tore Kristoffersen kjører kompromissløst på det han synes er gøy. Mye energi, originale tekster, dyr som snakker og JTK som skriker av frustrasjon. Publikum ler så det spruter og alle er lykkelig. En av våres store favoritter.

Pål Rønelv har vært med i mange år nå, og det begynner å svinge skikkelig fra denne karen. Vanlig standup sniker seg fort inn i det absurde, og Pål koser seg mest når det er helt ute i det merkelige universet han er så flink å dra oss inn i.

Konferansier: Anders McAuley har mye på hjertet, og han spyr det ut i form av imitasjoner, observasjoner og galskap. i kveld skal han lede kvelden, og det er fint å vite at vi er i trygge hender. Lattermessig,..ellers ligger vi alle tynt an.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:NB! 21:00
Showet starter:NB! 21:30
Aldersgrense:20 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager