onsdag 21 november

Klubbkveld

Pete Johansson (CAN) har vært på "Good News with Russel Howards", som går på NRK, og mange andre tv opptredener. Han har opptrådd og blitt nominert til priser på Edinburgh og Montreal-festivalen. Han er rett og slett en skikkelig godbit, som kommer til Ricks på denne onsdagen, for første gang, for å få alle til å le. Enda en canadier, med base i England, som er bare helt utrolig morsom. Tor Inge ulveseth er konferansier og de får med seg det beste av komikere i Norge og Bergen.

Pete Johansson (CAN) bor i komimekkaet London, og er enda en canadier som er bare utrolig morsom. Litt blått og litt mørkt, men først og fremst bare veldig gøy. Har stått på et uttall festivaler, har masse opptredener på tv og nå er han i Norge for første gang. Jippi! Sjekk han ut her.

Olav Haugland er standupkomiker først, så driver han med impro og på fritiden prøver han å studere. Men det er vanskelig når du står så mye på scenen, for Olav er morsom. Han reiser rundt. Mye. Får folk til å le av det planlagte og det spontane. Hele pakken altså!

Runar Bønes er faktisk pølsemaker. Men han kommer også innom Ricks for å være morsom i ny og ne. Da serverer han observasjoner rundt sitt eget liv, sparker for det meste på seg selv, og er en herlig, selvironisk kar fra Bønes.

Halvor Jellum Johanson er en opp og kommende og ikke minst lovende komiker fra Oslo. Er med i Reis Deg-komikerklubb, har begynt å reise rundt omkring og er meget morsom og en fyr det er like greit å bare få øynene opp for.

Konferansier: Tor Inge Ulveseth er en av norges beste tryllekunstnere, og er i alle fall den morsomste. Plutselig drar han frem en gitar - det er ikke noe denne mannen ikke kan. Har en forkjærlighet for ordspill, så pass opp!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18 år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager