fredag 23 november

Klubbkveld

Linda Mahala Mathiassen er en av våre favoritter. Hun kan minne litt om Eddie Izzard, men er sin helt egen greie på scenen. Med utgangspunkt i sin oppvekst på en av norges mindre plasser, bygger Linda humoren sin på observasjoner og betraktninger om alt som fascinerer henne. Originale vrier og et åpent og morsomt sinn. En av de gøyeste i Norge. Tor Inge Ulveseth er konferansier, og de får med seg Tormod Follesø, Halvor Jellum Johansson og Rune Lothe. For en kveld!

Linda Mahala Mathiassen er bare helt herlig. Har masse jern i ilden til enhver tid, holder på med standup for barn, barne-tv og selvfølgelig er hun morsom for voksne og. Så morsom at hun er en av våres absolutte favoritter. Unik og vanvittg morsom. Løp og le!

Rune Lothe er vossingen, som jobber som arkivar, og gir oss innblikk inn i denne  verdenen og hans egen. Det er en verden man kanskje ikke tror er så morsom, men når Rune kommer med sine skråblikk, så gapskratter de fleste av oss!

Tormod Follesø har vært med en stund, og er en artig skrue fra Stord. Har en unik evne til å rette de komiske sparkene på seg selv og sin udugelige tilværelse. Selvironi liker vi, og Tormod viser at stordinger er også morsomme!

Halvor Jellum Johansson er en morsom kar fra østlandet. Er med i Reisdegkomiker-klubb, og er en opp og kommende komiker som vi tror vi kommer til å se mer av i årene fremover. Ble observert av Christoffer Schjelderup i Grimstad og Krisitansand, der han fikk publikum til å skratte på seg brokk. Nå er han endelig i Bergen. Moro!

Konferansier: Anders skal lage radio på P3 i julen og har brukt hele høsten på å reise rundt i Norge for å gjøre klubber fra Bodø i nord til Mandal i sør. Hos oss seiler han opp som en av våre morsomste konferansierer, så da er bare å ta på seg det beste paret med latter-bukser man har å komme seg ned på Ricks.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:NB! 21:00
Showet starter:21:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager