onsdag 28 november

Klubbkveld

Vidar Hodnekvam er blitt fast konferansier på Latter, siden han flyttet til Oslo. Har fått seg fast skrivejobb som moromann og gjør det generelt fantastisk bra. Vi savner han i miljøet i Bergen, både som komiker og som en inspirator og tekstkamerat. Finfin type som jobber knallhardt for å bedre norsk standup. Han får med seg et knippe bergensere og en østlending som er morsom.

Wouter Meijs(NED) er en av mange nederlendere som får engelskmenn og andre europere til å le så de dør! Komikere fra dette landet er ikke dagligdags i Norge, men leverer altså noe av det ypperste innen komikken. Er en av favorittene til Daniel Simonsen, så her snakker vi om anbefaling fra øverste hylle.

Olav Haugland blir anbefalt av de fleste i Bergen, og særlig av oss. En gang kåret til norges morsomste student. Nå er han mye morsommere. Er også en av de beste aktørene i det bergenske impromiljøet. Heia Olav!

Runar Bønes er fra Bønes, så her snakker vi lokal komiker! Er pølsemaker på fritiden, og tok videregående i voksen alder, med en lillesøster i klassen. Det er jo klart at det blir mye bra komikk av det!

Rasmus Wold er en ambisiøs østlending, som vi fikk øynene opp for et par år siden. Ung og veldig lovende komiker, naturlig morsom og scenevant. Du skal ikke se bortifra at du ser Rasmus mer og mer fremover, for denne karen er rett og slett bare jævlig morsom!

Konferansier: Vidar Hodnekvam er hjemmedyrket, men har tatt med sitt morsomme hode og flyttet til Oslo. Der har han på kort tid fått fast jobb som moroskribent, kommer snart på tv og er fast konferansier på Latter.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130(100 i døren for studenter),-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager