fredag 30 november

Comedy Fight Club

Comedy Fight Club er SUBergen sin herlige konkurranse der vi kårer den beste komikeren i et show som får taket i Visekjelleren til å reise seg. Grim Moberg er som vanlig ringleder og komikerne skal konkurrere i hvem som klarer å skrive de beste nye tekstene iløpet av pausen. Har du ikke vært på en Fight Club før, så løp og kjøp! Hvis du har vært på en før, så har du vel allerede løpt...

Legg fra deg alle hemninger, finn frem de verbale tomatene og råttene eggene og kom deg ned i kjelleren for nå er det tid for slosskamp! Vi sloss i ord og hvem som er morsomst, og til slutt kårer vi den beste komikeren i Comedy Fight Club, vårt eget konsept som vi er så stolte av. Det er få kvelder som er gøyere enn Fight Club - publikum er med å styre showet, og vi har en ringleder som ser til at alt går etter planen.

Komikerne konkurrerer i å skrive best mulige tekster iløpet av pausen. Temaene de trekker er skrevet ned av publikum, og komikerne får pausen pluss noe på å skrive fem minutter med helt nye vitser. Den som er best, vinner en helt forjævlig pokal, som blir verre og verre for hver gang som går.

 

Deltagerne som skal i ilden denne gangen er:

Vidar Hodnekvam

Rasmus Wold

Hans Magne Skard

Christian Mikkelsen

Rune Lothe

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:NB! 21:00
Showet starter:21:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager