onsdag 1 februar

Klubbkveld

En av de store navnene innen norsk Standup, Dag Sørås, kommer nok engang over til Bergen for å stå foran sitt favorittpublikum. Han streber etter å komme med mest mulig nytt for hver gang han står, og vi gleder oss til hva han klart å få ned på papiret siden siste han tok turen. En av våre favoritter, og en av de som har hevet nivået på hele bransjen.

Dag Sørås elsker å komme til Bergen og legger mye sjel i å komme med ferske tekster. Vi setter utrolig pris på en komiker som jobber så hardt for å blidgjøre sine fans, så til de grader, og fans er det noe Dag har fått i løpet av de siste årene. En av de største i Norge og en favoritt av SUB!

Eivind Salen er også en favoritt av oss. Har vært med oss en stund, og selv om han ikke lenger bor i Bergen, så tar han turen innom oss en gang i blant. Herr Salen er en merkelig skrue, som kjører en stil ingen andre er i nærheten av. Originalt og kjempegøy!

Rasmus Wold stakk innom en sommerkvel vi hadde standup, og fikk fem minutter ubetalt på scenen. Det endte med en liten snutt på bt.no/tidig og mye lovord fra andre komikere og publikum. Ung og fersk og veldig flink!

Harald Olsen er en annen fersking. En skikkelig fan av sjangeren, og en gjennganger i publikum i flere år før han tok steget opp fra salen og inn på scenen. En av de nye komikerne i Bergen som er kjent for å produsere talenter på løpende bånd.

Tomas Nesse debuterte på scenen høsten 2006. Stand Up Bergen har hatt gleden av å ha denne tørrvittige personligheten på scenen som konferansier, oppvarmer og klubbkomiker opp til flere ganger. Tomas har høstet lovord både under Humorfestivalen i Stavanger og Stand Up Festivalen i Oslo 2007. Han overrasket etablerte komikere med særegne sluttpoeng og godt materiale.

Cc: 130,-

Dørene: 20:00

Show: 21:00

Ald.gr.: 18år

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager