fredag 3 februar

Klubbkveld

Dag Sørås har vært den hotteste komikeren i Norge de siste årene. Og har til og med fått et navn i utlandet. Kan de en norsk komiker, så er det Dag, og det er et resultat av at han er den som jobber og dedikerer seg mest til faget. Alltid med sin egen mening, og har skapt en tydelig stemme som mange synes er herlig og morsom. Deriblant oss. Anbefales på det sterkeste!

Dag Sørås elsker å komme til Bergen og legger mye sjel i å komme med ferske tekster. Vi setter utrolig pris på en komiker som jobber så hardt for å blidgjøre sine fans, så til de grader, og fans er det noe Dag har fått i løpet av de siste årene. En av de største i Norge og en favoritt av SUB!

Eivind Salen er også en favoritt av oss. Har vært med oss en stund, og selv om han ikke lenger bor i Bergen, så tar han turen innom oss en gang i blant. Herr Salen er en merkelig skrue, som kjører en stil ingen andre er i nærheten av. Originalt og kjempegøy!

Rasmus Wold stakk innom en sommerkvel vi hadde standup, og fikk fem minutter ubetalt på scenen. Det endte med en liten snutt på bt.no/tidig og mye lovord fra andre komikere og publikum. Ung og fersk og veldig flink!

Harald Olsen er en annen fersking. En skikkelig fan av sjangeren, og en gjennganger i publikum i flere år før han tok steget opp fra salen og inn på scenen. En av de nye komikerne i Bergen som er kjent for å produsere talenter på løpende bånd.

Konferansier: Tomas Nesse var en av juleshowgutta, 2011, og det var vel fortjent. Han kom med tidlig i SUBergen og har vært en hit siden sin første opptreden på Kvarteret. Minimalistisk i stilen. Absurd i hodet og veldig, veldig morsom i det meste andre.

Cc: 130,-

Dørene: 20:00

Showstart: 20:30

Ald.gr. 20 år

 


Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager