onsdag 8 februar

Klubbkveld

Dex Carrington er mest kjent fra reiseprogrammet 'Dexpedition' på MTV og VGTV. Før han reiste rundt med galskapen sin, fikk han utløp på scenen med absurde tekster og jordnær galskap. Har tatt mange med storm, og har planer om å forføre flere. Med humor, sprøhet og en deilig sjarm. Grim Moberg er konferansier, og vi får også besøk av norges morsomte student og vinneren av NRK-programmet "Den Norske Humor".

Dex Carrington er klar til å bli norges neste komistjerne. Kanskje den første superstjernen. På engelsk. Er kjent for sin galskap i reiseprogrammet 'Dexpedition' på MTV og VGTV, men det er på scenen Dex får levd ut sin absurde humor blandet med ren galskap.

Jon Hægland er en kverulerende hipster fra Os Rock City. Han har en helt egens til som vi har lagt vår elsk på og som vi har stor tro på at vil blomstre. Han manøvrerer seg gjennom tabuer med sin sarkastiske og smarte humor, og DET kan vi ikke si om alle norske komikere.

Trine Lise Olsen er for mange kjent som vinneren av Den Norske Humor på NRK, og fra sitt show "Lille Billefjord" som ble produsert i etterkant av seieren. Hun er født i Båtsfjord og vi tror  at vi her får ny rekord i "nordligste komiker". Gleder oss gjør vi iallefall, for dette blir Trine Lises Bergens-debut!

Olav Haugland er regerende studentmester i standup, og en av de komikerene i Bergen som leverer mest nytt materiale. Fra scenen får vi oftes høre om ting fra hans liv som litt nerdete kirsten-godgutt, og med en såpass god penn som Olav har fått utlevert av Gud er det en fornøyelse. Et levende bevis på at KRIK-leir kun gjør deg morsomere. HA!

Grim Moberg, et komisk geni? Juryen har enda ikke bestemt seg, men fy så morsom han er når han ikler seg konferansier rollen på Ricks. Han leverer alt fra selvlagd musikk, hysteriske karakterer, svette og kroppsvitser til mer tradisjonell standup som absolutt går rett hjem hos publikum. Har du ikke sett han enda, så bør du jammen meg komme deg på show denne kveldn.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager