fredag 10 februar

Klubbkveld

Grim, Dex, Jon, Trine Lise og Olav. Større spredning på humor og geografisk opphav tror vi ikke at vi har hatt på vår scenen noen gang. Samme gjengen som onsdag står på scenen denne dagen, og vi gleder oss som små, sarte reker til å se hva de finner på fra scenen. Dex er jo velkjent for de fleste, og de som ikke vet hvem han er vil få seg en herlig overaskelse når han entrer scenen. Komme seg på show sa du? Ja, sa folk.

Dex Carrington er klar til å bli norges neste komistjerne. Kanskje den første superstjernen. På engelsk. Er kjent for sin galskap i reiseprogrammet 'Dexpedition' på MTV og VGTV, men det er på scenen Dex får levd ut sin absurde humor blandet med ren galskap.

Jon Hægland er en kverulerende hipster fra Os Rock City. Han har en helt egens til som vi har lagt vår elsk på og som vi har stor tro på at vil blomstre. Han manøvrerer seg gjennom tabuer med sin sarkastiske og smarte humor, og DET kan vi ikke si om alle norske komikere.

Trine Lise Olsen er for mange kjent som vinneren av Den Norske Humor på NRK, og fra sitt show "Lille Billefjord" som ble produsert i etterkant av seieren. Hun er født i Båtsfjord og vi tror  at vi her får ny rekord i "nordligste komiker". Gleder oss gjør vi iallefall, for dette blir Trine Lises Bergens-debut!

Olav Haugland er regerende studentmester i standup, og en av de komikerene i Bergen som leverer mest nytt materiale. Fra scenen får vi oftes høre om ting fra hans liv som litt nerdete kirsten-godgutt, og med en såpass god penn som Olav har fått utlevert av Gud er det en fornøyelse. Et levende bevis på at KRIK-leir kun gjør deg morsomere. HA!

Vidar Hodnekvam

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager