onsdag 15 februar

Klubbkveld

Flip Schultz(US) har gjort masse i Unaiten. Jimmy Kimmel, Comedy Central og en haug med andre ting. I Norge er han mest kjent for å varme opp for kompisen sin Pablo Fransisco, og tror ikke vi er de eneste som synes han var vel så morsom. Frekk som faen...på den gode måten! Andrè Jerman er en av de faste konfene til StandUpNorge, og i kveld er det han som styrer skuten, som også har med seg Jan Tore Kristoffersen og Tor Inge Ulvseth som begge er bergensbaserte og veldig bra!

Flip Schultz (US) er vi veldig glade for å få over, for var det en ting som impronerte da vi så Pablo Fransisco, var det denne karen. Morsom, frekk og det formelig oser humor av denne karen. Vi vil ha over de beste fra norge, utlandet og bergen. Vi føler vi har truffet skikkelig denne gangen.

Jan Tore Kristoffersen har levd et rart liv. Han gikk med tivoliradio i sekken, med hodetelefoner, da han var postbud. Hvem finner på sånn? JTK, gjør. Og det er det vi kaller han, for vi digger han og vi hyller han. En som kan bli så morsom at vi sprekker!

Tor Inge Ulveseth er en av de mest rutinerte på scenen i Bergen. Begynte som tryllekunstner, men det ble mer og mer vitsing og nå er det humoren som er det viktigste. Magien er der fortsatt, og han tryller frem latter med korte vitser, ordspill og enlinjere.

Pål Rønelv er av det lune slaget. Men ikke la deg lure, hans humor tar ofte en helt annen rettning enn det du forventer. Han finner det morsomste der folk har sluttet å lete, og det setter vi pris på!

André Jerman har fått sitt gjennombrudd sent i sin karriere, så her har du en som har jobbet for det. Er nå en av de faste konferansierene til StandUpNorge og er også en av de komikerne som reiser mest rundt og jobber for å få folk til å le. Driver også Prøverøret i Oslo, så her har du en som brenner for faget!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager