fredag 17 februar

Klubbkveld

Med Andrè Jerman som sjef, blir denne uken morsom som f... Han er fast på Latter, og nå er han i Bergen for å lede oss igjennom en kveld som blir headlinet av en kommende stjerne fra England. Tiernan Douieb fikk kritikerros for sitt show på Fringe, og nå er han for første gang i Norge for å sjarmere oss med sine observasjoner og komikk på alt mellom himmel og jord!

Tiernan Douieb (UK) er en komiker som begynner å få et navn i Storbritania. Fikk veldig gode kritikker for sitt enmannshow på Fringe, som er den største festivalen for humor i verden, han skriver for Huffington Post, og han er på vei mot å bli for stor for oss. Nå får dere oppleve en up and comming, og det er jo gøy i seg selv!

Christian Mikkelsen er den nyeste av komikerne i Bergen, og han er en av de som impronerer mest. Trygg på scenen, og med en deilig arrogant stil, som aldri blir usjarmerende, vitser han om sin oppvekst på vestkanten i Oslo. Et naturtalent som vi håper dere får se mye av fremover.

Christoffer Schjelderup har stått på scenen vår i 6 år nå, og om du trenger info om hvem han er så får du bare google han. Han er morsom, det er det du trenger å vite.

André Jerman har fått sitt gjennombrudd meget sent i sin karriere, så her har du en som har jobbet for det. Er nå en av de faste konferansierene til StandUpNorge og er også en av de komikerne som reiser mest rundt og jobber for å få folk til å le. Driver også Prøverøret i Oslo, så her har du en som brenner for faget!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20år
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager