onsdag 22 februar

Klubbkveld

For en kveld! Phil Nicol(CAN) var tidlig en vi fikk øynenen opp for på internettet. Vi trodde rett og slett ikke så flinke folk med karriere i det store utland ville komme over til vår lille mklubb i norges nest største by. Men det vil de og nå kommer en helsprø komiker fra Canada for å få oss til å le av deilig galskap. Espen Thoresen er konferansier. Er vel verdt å nevne at han og tar turen innom for første gang. Det er altfor bra!

Phil Nicol(CAN) er en vi har drømt om å få over. Fantastisk fyr med en intensitet som grenser til det maniske. Hysterisk morsom og grenseløs. Kompromisløs fyr fra humorlandet Canada. Kommer innom oss for første gang og vi er faktisk ganske stolt!

Kevin Lunde er kanskje norges frekkeste tryllekunster. Og det går så kjapt i kjeftamentet at flere forstår ikke vitsen før etter neste triks. Og da er det for sent å bli sur for fornærmelsen :) Og i tillegg til å være morsom er han veldig dyktig med tryllingen.

Ellinor Christiansen var i Dagbaldet fredag, da de laget en helside på at hun er en av få damer som for få folk til å le, med et stort smil og en Mr.Lee-boks. En av få kvinner fra Bergen som er morsom, og så har hun til og med flyttet. Men hun kommer på besøk i ny og ne. Mest ne, egentlig.

Konferansier: Espen Thoresen er et av de største navnene innen humor i Norge. Ble legendarisk på P3, med blant annet XL og er en av de tydeligste stemmene innen norsk komikk. Har satset endel på standup og nå er han blitt jævlig bra, rett og slett!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager