fredag 24 februar

Klubbkveld

Espen Thoresen satser mye på standup for tiden, og vi er glad for å endelig få over et av de største navnene innen norsk humor. Hele XL på både radio og tv er jo et av de mest legendariske programmene noensinne. Gjengen har jo fått frem Atle Antonsen, Janne Rønningen, Christopher Schau og ikke minst, sjefen sjøl, Espen Thoresen Hværsaagod-Takkskalduha...som han faktisk nå heter.

Espen Thoresen er et av de største navnene innen humor i Norge. Ble legendarisk på P3, med blant annet XL og er en av de tydeligste stemmene innen norsk komikk. Har satset endel på standup og nå er han blitt jævlig bra, rett og slett!

Kevin Lunde er kanskje norges frekkeste tryllekunster. Og det går så kjapt i kjeftamentet at flere forstår ikke vitsen før etter neste triks. Og da er det for sent å bli sur for fornærmelsen :) Og i tillegg til å være morsom er han veldig dyktig med tryllingen.

Ellinor Christiansen var i Dagbaldet fredag, da de laget en helside på at hun er en av få damer som for få folk til å le, med et stort smil og en Mr.Lee-boks. En av få kvinner fra Bergen som er morsom, og så har hun til og med flyttet. Men hun kommer på besøk i ny og ne. Mest ne, egentlig.

Tormod Follesø er ganske fersk i Stand Up Bergen. Stording som gjorde seg bemerket i studentmesterskapet i standup, og er en fyr fra Lærerhøyskolen som er morsom på fritiden der han vitser om sitt liv og observasjoner rundt omkring.

Konferansier: Christoffer Schjelderup er mannen bak norges største, og eneste, podcast om humor. Nemlig den herlig Skamfrelst-podcasten! Ikke bare er han best på podcast, han er også en av landets morsomste komiker.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager