onsdag 29 februar

Klubbkveld

Vi blir ikke lei av å kalle Hans Morten Hansen verdensrekordholder. For oss er han en av verdens beste historiefortellere også, og vi prøver å få han over til klubben så ofte han kan. Naturlig morsom og blir bare bedre. Han får med seg stjerneskuddet Vidar Hodnekvam som har reist til Oslo og blitt spådd av VG som en komiker å se opp for. Han får med seg flere morsomme fra Bergen, så dette er garantert en latterfull aften!

Hans Morten Hansen er begynt å seile opp som en av favorittene til de fleste som elsker standup. Noen bare er morsom, og Hans Morten er en begavelse til å fortelle historier fra sitt liv i tillegg til å bare være brutalt morsom hele tiden. På scenen. Av. Sikkert når han sover og!

Ørjan Buen er en av ferskingene i Bergen og er en fyr som brenner for humor. Kan sin standup til fingertuppene og skriver noen fantastiske vitser. Er fortsatt i startgropen, og vi forventer mye av Ørjan. En av mange unge, flinke komikere i området.

Ole Soo kom som et stjerneskudd og står fortsatt notert med beste debut på vår scene. Høy punchfrekvens og en herlig stil gjør Soo til en av våre absolutte favoritter.

Anders McAuley er blitt en av Zahid Alis medsammensvorne. Reiser mye rundt og gjør gigs med en av de store i Norge, og streber etter å alltid bli bedre. Sier selv han har kastet sitt gamle materiale, så vi gleder oss som små barn til "nye" Anders. Håper han er like gal som den "gamle".

Konferansier: Vidar Hodnekvam ble i VG spådd en lysende fremtid som en av de kommende nye stjernene i Norge. Sånn går det når en av oss flytter til Oslo. Blir tatt inn i varmen av Thomas Giertsen, blir hyllet av de fleste og er på god vei til storhet. Vel fortjent og kjempegøy!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager