fredag 2 mars

Klubbkveld

Ørjan Burøe tar turen over til oss igjen. Og vi gleder oss. Dette blir nok en fet kveld i Visekjelleren på Ricks, og den blir ledet av Stian Blipp, eksilbergenseren som gjør det stort i P3 for tiden. Den blir ellers fylt opp til randen av det beste av det nye og gamle i Bergen, og når Ørjan er avslutter, så er det bare helt perfekt for folk som vil le seg fillete før de går på byen. Eller bare hjem. For å toppe dette, skal mye til!

Stian Blipp er tilbake i Bergen og headliner som bare han kan. Det blir masse energi og galskap fra Stian, som fra de fleste hold blir spådd en lysende fremtid. Har sitt eget program på P3 og har allerede ledet en direktesending for NRK. Dette blir stort!!!

Jan Tore Kristoffersen har levd et rart liv. Han gikk med tivoliradio i sekken, med hodetelefoner, da han var postbud. Hvem finner på sånn? JTK, gjør. Og det er det vi kaller han, for vi digger han og vi hyller han. En som kan bli så morsom at vi sprekker!

Ørjan Buen er en av ferskingene i Bergen og er en fyr som brenner for humor. Kan sin standup til fingertuppene og skriver noen fantastiske vitser. Er fortsatt i startgropen, og vi forventer mye av Ørjan. En av mange unge, flinke komikere i området.

Anders McAuley er blitt en av Zahid Alis medsammensvorne. Reiser mye rundt og gjør gigs med en av de store i Norge, og streber etter å alltid bli bedre. Sier selv han har kastet sitt gamle materiale, så vi gleder oss som små barn til "nye" Anders. Håper han er like gal som den "gamle".

Konferansier: Ørjan Burøe er fast innventar på Latter. Og det er ikke uten grunn at denne geilingen er blit en av de flinkeste komikerne i Norge. Rappkjeftet til det impronerende, og med en trygghet som grenser til det arrogante bare ramser han opp morsomheter.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager