onsdag 7 mars

Klubbkveld

Det er samme line-up hele denne uken, så her kan du bestemme ganske tidlig for når du skal le deg ihjel. Onsdag eller fredag. Onsdager er det litt mer vennlige priser i baren, aldersgrensen er 18 år og det er midt i uken, så du har fortsatt mye fest igjen. Fredager er det vorspielstemning og hælene er godt festet i taket. Du kan velge fritt, fordi du er heldig. Vær så god!

Lars Berrum er en rockestjerne i komi-Norge, og har blitt spådd en lysende fremtid. Fryktløs går han på scenen og kjører seg selv 120 %. Det er galskap satt i system. Forfriskende uredd og alltid morsom. Kommer til å bli stor. Det er det ingen tvil om, så det er bare å henge seg på hvis du klarer, for dette blir en herlig reise.

Runar Bønes er en lokal moromann, som fremdeles går på videregående i en alder av 20, og er pølsemaker på fritiden. Selvfølgelig blir det humor av dette. Med utgangspunkt i sitt heller triste liv, får Runar oss til å le. Av seg selv.

Rune Lothe fikk sitt lille, lokale gjennombrudd ifjor, og det ble kronet med en plass i juleshowet til Humorkollektivet. Rune har vært med en god stund, og har jobbet jevnt og trutt for å bli morsommere og morsommere. Det har han lykkes med til de grader. veldig fin på scenen og med en teft for gode poenger.

Harald Olsen er en lokal østlending(!) som er rimelig fersk på scenen. Han var en gjenganger i publikummet som tok steget opp på scenen etter en årrekke med kun sitting. Interessen for standup er absolutt til stede og det er en ypperlig plattform å bli en flink komiker fra.

Konferansier: Christoffer Schjelderup skriver ofte det som står om komikerne, inkludert seg selv. Etter flere år med selvskryt er jeg lei av å finne på nye ting å skrive. Spesielt om meg selv. Jeg er morsom og jeg gir faen. Det er en grei oppsummering. I kveld er jeg konf. Dette blir gøy!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager