fredag 9 mars

Klubbkveld

Christoffer Schjelderup er konferansier denne uken, og for en uke vi kommer til å få. Lars Berrum er av mange sett på som det neste store i Norge innen humor. Han har en utstråling som grenser mot det magiske, og er toalt fryktløs på scenen. En kommende stjerne på komikhimmelen og absolutt en som er viktig å få med seg hvis man liker å le.

Lars Berrum er en rockestjerne i komi-Norge, og har blitt spådd en lysende fremtid. Fryktløs går han på scenen og kjører seg selv 120 %. Det er galskap satt i system. Forfriskende uredd og alltid morsom. Kommer til å bli stor. Det er det ingen tvil om, så det er bare å henge seg på hvis du klarer, for dette blir en herlig reise.

Runar Bønes er en lokal moromann, som fremdeles går på videregående i en alder av 20, og er pølsemaker på fritiden. Selvfølgelig blir det humor av dette. Med utgangspunkt i sitt heller triste liv, får Runar oss til å le. Av seg selv.

Anders MacAuley stepper inn for Rune Lothe, som har mistet stemmen. MacAuley har blitt reisekompis med Zahid Ali i de siste årene og står opp over hele Norge med sine sprøe innfall. En av de morsomste i Norgennår det koker, og i kveld er det brennhett!

Harald Olsen er en lokal østlending(!) som er rimelig fersk på scenen. Han var en gjenganger i publikummet som tok steget opp på scenen etter en årrekke med kun sitting. Interessen for standup er absolutt til stede og det er en ypperlig plattform å bli en flink komiker fra.

Konferansier: Christoffer Schjelderup skriver ofte det som står om komikerne, inkludert seg selv. Etter flere år med selvskryt er jeg lei av å finne på nye ting å skrive. Spesielt om meg selv. Jeg er morsom og jeg gir faen. Det er en grei oppsummering. I kveld er jeg konf. Dette blir gøy!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager