onsdag 14 mars

Klubbkveld

Grim Moberg er sjefen i kveld. Han får med seg en munnrapp odding, en herlig ålesunder og noen av de morsomste i Bergen for å lage et show som skal få de fleste til å le. Se opp for trylling, dansing og selvfølgelig noe av norges beste standup. I Bergen. På en onsdag. Med fine priser bør dette bli en kveld du tar turen innom Visekjelleren for å le!

Roar Brekke har holdt på i femten år som komiker. Fortsatt er han like fysisk aktiv og holder et vanvittig tempo i kjeftamentet, kroppen og hodet. Han skal avslutte en morsom kveld på Ricks og dere er alle invitert.

Vegar Tryggeseid er en veldig morsom kar som har jobbet i Banden på P3. Har også gjort litt standup, og ifølge rapporter er han meget dyktig og vi er glad for å stifte et spennende bekjentskap denne kvelden på Ricks.

Henrik Overaa Bjørnson er en ålesunding med showbusiness i blodet. Naturlig morsom, og med bøtter av sjarm, tar Henrik og forfører publikum sine lattermuskler med tekster som sparker mest mot seg selv. Med et herlig glimt i øyet!

Thomas Anthun Nielsen har alltid hevdet at han har en radiokropp, og vi har ikke trodd ham, før han ble programleder for NRK P1 og stuntreporter for Nitimen. Herlig selvutleverende inviterer Thomas oss inn i sitt univers.

Konferansier: Grim Moberg er en utrolig komiker med sitt helt eget uttrykk. Det er mye energi og galskap, og parret med Grim sin unike innlevelsesevne er det nok en gang duket for vossisk galskap på en scene i nærheten av deg. Bare til å komme!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager