fredag 16 mars

Klubbkveld

Ikveld går Vidar, Grim, Henrik, Thomas og Vegar for å lage kanskje den beste kvelden så langt i år. En herlig mix av erfarne gutter og nytt talent. Vi sattser på lattertårer og herlig stemning gjennom hele kvelden. Få på deg sydvesten og bli med på det som lett kan kalles "byens morsomste vorspiel".

Vidar Hodnekvam brukte høsten til å gjøre Humorgallaen på Latter verd å se. Nå er det snakk om en ny runde på Latter og før den tid smetter han inn en opptreden på Ricks! Vi er hjertelig glade for å ha han på scene og ser frem til mitraliøsestandup på internasjonalt nivå!

Vegar Tryggeseid er en veldig morsom kar som har jobbet i Banden på P3. Har også gjort litt standup, og ifølge rapporter er han meget dyktig og vi er glad for å stifte et spennende bekjentskap denne kvelden på Ricks.

Henrik Overaa Bjørnson er en ålesunding med showbusiness i blodet. Naturlig morsom, og med bøtter av sjarm, tar Henrik og forfører publikum sine lattermuskler med tekster som sparker mest mot seg selv. Med et herlig glimt i øyet!

Thomas Anthun Nielsen har alltid hevdet at han har en radiokropp, og vi har ikke trodd ham, før han ble programleder for NRK P1 og stuntreporter for Nitimen. Herlig selvutleverende inviterer Thomas oss inn i sitt univers.

Konferansier: Grim Moberg er en utrolig komiker med sitt helt eget uttrykk. Det er mye energi og galskap, og parret med Grim sin unike innlevelsesevne er det nok en gang duket for vossisk galskap på en scene i nærheten av deg. Bare til å komme!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager