onsdag 21 mars

Klubbkveld

Vi får finfint besøk fra England igjen. Josh Howie er en dreven komiker som har sitt eget tv-show på britisk tv. Han har også satt opp flere egne show, til jubel fra engelske kritikere, og er en fyr du absolutt bør få med deg når han først er i Bergen. Tomas Nesse er konferansier denne uken, og han får med seg morsomme folk fra både Trondheim og Stavanger. Og så kommer vår egen og herlige Olav Haugland også. Vel bekomme!

Josh Howie er en engelsk komiker som i sine yngre dager ble sparket ut av Rabinerstudiet etter å ha blitt fersket med en ikke-jødisk, naken dame! Da fant han ut at han måtte roe seg ned og finne seg en stabil jobb. Som standupkomiker. Moren var inspirasjonskilden til Edina i "Absolute Fabolous", så dette her er bare å glede seg til.

Olav Haugland er en av komikerne i Bergen som har skikkelig begynt å blomstre. Var en gjenganger på Labben i hele 2011 og jobber steinhardt for å bli bedre. Og det blir han. Trygg på scenen. Vågal med nye tekster, men begynner også å få en settliste med pondus. En å se opp for i 2012.

Mimir Kristjanson er aktiv twitter, komiker, forfatter og journalist i Klassekampen. Han ga for en stund siden ut boken "De Superrike" som skapte overskritfter og satte sinnene i kok. Bor i Oslo, kommer fra Stavanger, men provoserer over hele landet.

Fredrik Sjåstad Næss har raskt modnet til å bli en trygg konferansier og komiker.  Med sin vennlige fremtoning er Fredrik en komiker det er lett å like, og han legger i stor grad vekt på at publikum skal kjenne seg igjen i hans opptredener.

Konferansier: Tomas Nesse er genial komiker fra ute med Lagunen. Vært med siden vi holdt til på Kvarteret, og nå reiser han rundt i hele Norge med sine absurde observasjoner og sin herlige fortellerstil. Over grensen gøy og en original stemme på vår scene.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager