fredag 23 mars

Klubbkveld

Sigrid Bonde Tusvik er i storform for tiden. Sist gang hun ble sett av noen fra klubben, var det magisk stemning på Crap ÅppÅ Park-festivalen. En av norges absolutt morsomste, er aktuell med "Torsdag kveld fra Nydalen" der hun er gjenforent med sin gamle gjeng fra 'Blymandag', og vi er utrolig glad for at hun har tid til å stikke over til Bergen for å få oss til å hyle av latter av det meste som er forbudt å le av. Drøygøy og alltid sjarmerende. Blir garantert hysterisk bra!

Sigrid Bonde Tusvik trenger vel ikke all verdens til intro. Er en av norges desidert morsomste fjasere, og har mistet grensen for hva som blir for privat eller drøyt å snakke om. Alt er gøy og Sigrid er en av våre favoritter som vi alltid ønsker velkommen til vår scene.

Olav Haugland er en av komikerne i Bergen som har skikkelig begynt å blomstre. Var en gjenganger på Labben i hele 2011 og jobber steinhardt for å bli bedre. Og det blir han. Trygg på scenen. Vågal med nye tekster, men begynner også å få en settliste med pondus. En å se opp for i 2012.

Mimir Kristjanson er aktiv twitter, komiker, forfatter og journalist i Klassekampen. Han ga for en stund siden ut boken "De Superrike" som skapte overskritfter og satte sinnene i kok. Bor i Oslo, kommer fra Stavanger, men provoserer over hele landet.

Fredrik Sjåstad Næss har raskt modnet til å bli en trygg konferansier og komiker.  Med sin vennlige fremtoning er Fredrik en komiker det er lett å like, og han legger i stor grad vekt på at publikum skal kjenne seg igjen i hans opptredener.

Konferansier: Tomas Nesse er genial komiker fra ute med Lagunen. Vært med siden vi holdt til på Kvarteret, og nå reiser han rundt i hele Norge med sine absurde observasjoner og sin herlige fortellerstil. Over grensen gøy og en original stemme på vår scene.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager