onsdag 28 mars

Klubbkveld

Janne Westerlund er en legende i Sverige. Stor i kjeften og med et ønske om å få alle til å le. Og det klarer han. Folkekjær men frekk som faen. Her er det en svenske du vil få med deg. Var fast oppvarmer for Pablo Fransisco og en naturlig headliner hos oss. Vidar Hodnekvam er på besøk og konfer hele uken, og han får med seg noen av de morsomste bergenserene og en herlig fyr fra Oslo.

Janne Westerlund (S) er en av Sveriges største komikere. Prater på radioen og er en dreven kar på scenen. Reiste rundt med Pablo Fransisco i hele Skandinavia og er en folkelig komiker som kommer til å treffe folk som elsker å le.

Christoffer Schjelderup er den som startet hele ballet, og regnes som gudfaren for nyere bergensk standup. En pågangsdriver, som både er med å styre klubben, samtidig som han er en komiker som reiser rundt overalt og for folk til å le på sine premisser.

Joachim Skage er aktivt med å drive Reisdegkomikerklubb - som er norges eldste komiklubb. Han er også en av komikerne som står mest på scener rundtomkring og Joachim brenner virkelig for humoren. Er til og med kjæreste med en komiker! Lever og ånder morsomt!

Pål Rønelv var med fra starten her i Standup Bergen. Han er veldig glad i seg selv og minst like glad i alle andre. Derfor deler han gladelig de tanker han har i hodet. Og bra er det for oss, for der skjer det mye gøy. Og vi ler. Igjen og igjen.

Åpen mikrofon: Håvard Nyhagen Henriksen

Konferansier: Vidar Hodnekvam er opprinnelig stril, og det er flere striler som er morsomme rundt denne byen. Gjør karriere i hovedstaden for tiden, og vokser for hver eneste gang du ser han. Er alltid på reisefot og er alltid bra. Opp og kommende!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager