fredag 30 mars

Klubbkveld

Den samme gjengen som på onsdag, men Janne Westerlund har damenavn, så vi har byttet han ut med en av morsomste damene i Norge, Linda Mahala Matiassen. En virkelig favoritt på vår scene, og en av de mest originale komikerne vi har her i landet.

Matiassen holder på med sin egen greie, og vi elsker henne for det. Alltid morsom, litt på siden av det normale, tar Linda opp sitt eget liv og mangel på liv. Det er originalt og gøy og rørende og hysterisk gøy. Linda er bare herlig!

Christoffer Schjelderup er den som startet hele ballet, og regnes som gudfaren for nyere bergensk standup. En pågangsdriver, som både er med å styre klubben, samtidig som han er en komiker som reiser rundt overalt og for folk til å le på sine premisser.

Joachim Skage er aktivt med å drive Reisdegkomikerklubb - som er norges eldste komiklubb. Han er også en av komikerne som står mest på scener rundtomkring og Joachim brenner virkelig for humoren. Er til og med kjæreste med en komiker! Lever og ånder morsomt!

Pål Rønelv var med fra starten her i Standup Bergen. Han er veldig glad i seg selv og minst like glad i alle andre. Derfor deler han gladelig de tanker han har i hodet. Og bra er det for oss, for der skjer det mye gøy. Og vi ler. Igjen og igjen.

Konferansier: Vidar Hodnekvam er opprinnelig stril, og det er flere striler som er morsomme rundt denne byen. Gjør karriere i hovedstaden for tiden, og vokser for hver eneste gang du ser han. Er alltid på reisefot og er alltid bra. Opp og kommende!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager