lørdag 31 mars

Prinsessen på fjerten

Stand Up Bergen er utrolig stolte over å kunne presentere denne humorforestillingen for barn! Lenge har vi ønsket å få dette til, men nå kommer endelig Linda og Kristine på besøk for å få barn i alle aldre til å le og bli med på å forme forestillingen om Billie og Ridder Fjomp.

" Prinsessen på fjerten " - et interaktivt tulleteater for barn i alle aldre!

Den tøffe og uredde jenta Billie er forelsket i Ridder Fjomp, og han er så forelsket i henne tilbake at han tar klærne på bak fram og glemmer helt hvordan man snakker. Dessverre har Ridder Fjomp en svært dominerende mor som nekter sin sønn å være kjæreste med noe annet enn en prinsesse.

Heldigvis vet Billie råd, hun drar til kongen for å se om hun kan få bli prinsesse. På veien møter hun mange rare figurer i eventyrskogen for eksempel Knut Kvekkeposen, Puppeguri og Den Dumme Dørvakten, For ikke å glemme Kongen over her og der som har store problemer med prompelukt i slottet sitt. Heldigvis har Billie en formidabel luktesans...


Prinsessen på fjerten er Kristine Magnesen og Linda Mahala Mathiassens andre humorforestilling for barn. Den har en enkel setting og en løs ramme hvor barna er aktive og involvert i handlingen. Eirik Myhr har skrevet musikken.


Om Kristine:
Kristine er utdannet dramapedagog og har drevet med revy, standup og skjult teater. Hun har i mange år vært programleder i barneradio.

Om Linda Mahala:
Revyartist, standuper og skuespiller. Hun er dukkespiller i Barne-tv-serien "Kometkameratene" på NRK, hvor hun spiller rollen som Agent-25

Spilletid: ca 50 minutter

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:13:30
Showet starter:14:00
Aldersgrense:ingen
Sted:Ricks Kjelleren
Pris:120,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager