onsdag 4 april

Comedy Fight Club!

Comedy Fight Club er SUBergen sin herlige konkurranse der vi kårer den beste komikeren i et show som får taket i Visekjelleren til å reise seg. Grim Moberg er som vanlig ringleder og komikerne skal konkurrere i hvem som klarer å skrive de beste nye tekstene iløpet av pausen. Det blir alltid et bikkjeslagsmål for det er en gjev pris å vinne. Påsken har blitt tradisjon for å ha Comedy Fight Club og i år kjører vi både onsdag og fredag med full line-up av de beste komikerne i Bergen.

Onsdagen har vi samlet en knippe komikere som alle har vunnet den gjeve tittelen før. De trenger vel ingen nærmere prestasjon. Her får du noe av det beste av morsome folk i Norge og er du i Bergen denne onsdagen så går du får å le av:


Stian Blipp

Rune Lothe

Tomas Nesse

Christoffer Schjelderup

Ringleder: Grim Moberg

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager