onsdag 18 april

Klubbkveld

Rune Bjerga satt nettopp opp et nytt soloshow nede i Stavanger og fikk stormende jubel, femmere av begge de største avisene og utsolgte hus som belønning. Vi er glade for at han endelig stikker innom oss igjen. Roar Brekke er konferansier på sin hjemmebane, der han har invitert med seg Phillip Green, hjemmegutten Tor Inge Ulveseth og Anders Nykås.

Rune Bjerga er begynt å bli et av de store kominavnene nede i Stavanger. Har nettopp hatt kjempesuksess med sitt eget soloshow, "Friminutt", som har fått femmere både her og der. Har et gudbenådet snakketøy og kan imitere det meste av stavangerske kjendiser. Herlig type!

Phillip Green er en østlending som har vært her før. Han kommer over for å få oss til å le av livet som politimann(!) og andre ting som skjer i livet til Phillip. Er kanskje komiker på deltid, men gir full gass når han først står på scenen.

Tor inge Ulveseth kjenner no kmange igjen fra Ricks i Bergen, humorfestivaler eller fra Latter i Oslo. Ikke nok med at mannen er morsom. Han kan trylle også. Med en blanding av humor og magi sørger Tor Inge Ulveseth for at du får trent både lattermuskler og at du får trigget din nysgjerrighet.

Anders Nykås er en pussig fyr fra Oslo. En lettere nerdete fyr som ikke har allverdens drage på damer lirer av seg morsomheter på løpende bånd. Det er noe herlig og sjarmerende med denne rare fyren, og det er vanskelig å ikke like og le sammen med Anders.

Konferansier: Roar Brekke er en av de mest fysiske komikerne vi har i Norge. Karen fra Odda er en tidligere norgesmester i Discodans og kombinerer sin kroppskontroll med sine observasjoner av både hverdag og fest. Kritikerrost og en publikumsyndling. Garanterer en bra kveld.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager