fredag 20 april

Klubbkveld

Cecilie Steinmann Neess er en kommende stjerne og en av de som blir spådd en lysende fremtid, blant annet av VG. Og det er ikke uten grunn. Begynte med å jobbe i luken på Latter, men etter å ha prøvd seg på scenen var det klart at Cecilie var kommet hjem der hun skulle være. Naturtalent som vi er glade for å ha over. Roar Brekke er nok engang konf og dette blir kjempegøy!

Cecilie Steinmann Neess er ung, lovende og opp og kommende. Hun er med på humorprogrammet 'Kollketivet', er blitt spådd av VG i år til å være det neste store innen norsk humor og er en dame som er naturlig morsom. En stjerne som har akkurat startet å stige mot himmelen!

Phillip Green er en østlending som har vært her før. Han kommer over for å få oss til å le av livet som politimann(!) og andre ting som skjer i livet til Phillip. Er kanskje komiker på deltid, men gir full gass når han først står på scenen.

Tor inge Ulveseth kjenner no kmange igjen fra Ricks i Bergen, humorfestivaler eller fra Latter i Oslo. Ikke nok med at mannen er morsom. Han kan trylle også. Med en blanding av humor og magi sørger Tor Inge Ulveseth for at du får trent både lattermuskler og at du får trigget din nysgjerrighet.

Anders Nykås er en pussig fyr fra Oslo. En lettere nerdete fyr som ikke har allverdens drage på damer lirer av seg morsomheter på løpende bånd. Det er noe herlig og sjarmerende med denne rare fyren, og det er vanskelig å ikke like og le sammen med Anders.

Konferansier: Roar Brekke er en av de mest fysiske komikerne vi har i Norge. Karen fra Odda er en tidligere norgesmester i Discodans og kombinerer sin kroppskontroll med sine observasjoner av både hverdag og fest. Kritikerrost og en publikumsyndling. Garanterer en bra kveld.

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager