onsdag 25 april

Klubbkveld

For en kveld dette blir. Tomi Walamies(FIN) er en av våre yndlingskomikere. Produserer vitser hver eneste dag, og av og til treffer de deg rett i sjelen der latteren blir skapt. Alltid kjekt med besøk av Tomi. Og han får med seg et stjernelag, med Anders MacAuley som konf. Tomas Nesse stiller. Adam T. er tilbake og Erlend Osnes, som har startet opp med standup i Bodø er på besøk for første gang.

Tomi Walamies(FIN) er en vitsemaskin fra Finland som vi elsker i Bergen. Er et av de store navnene i finsk standup og har vært mye borte i England for å bygge opp et arsenal av vitser som han fyrer av med presisjon og timing i verdensklasse. Her sparkes det  alle veier og det er vitser med brodd, substans og flere bunner.

Adam T. har reist fra Bergen, men kommer tilbake til der det startet både titt og ofte. Har gjort standup i flere land siden starten og er kommet seg inn i det norske standumiljøet. Brenner for sjangeren og har sin helt egen stil på scenen.

Tomas Nesse har nettopp vært oppe i Trondheim og vært morsom, og nå er han tilbake der han er morsomst. Tomas elsker Ricks og kjører bånn gass med sine småabsurde tekster om livet generelt og Tomas spesielt.

Erlend Osnes har reist fra Bodø til sør for en liten miniturné. Satser virkelig på dette, er blitt sett på Latter der han gjorde det veldig bra, og er en av pådriverne for standup inord. Driver Stand Up Bodø og er en trivelig kar som er på vei til å bli skikkelig morsom!

Konferansier: Anders MacAuley vant den siste Comedy Fight Club fult fortjent. Fordi Anders er på sitt beste en av de morsomste i landet. Et land han driver og reiser mye rundt i og flere og flere for øynene opp for denne ytre-arningen som imiterer, harselerer og raljerer seg inn i lattermusklene våre. He's a keeper!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:21:00
Aldersgrense:18
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager