fredag 27 april

Klubbkveld

Anders MAcAuley får med seg noe av det beste vi har av komikere som startet sin karriere her. Tomas Nesse startet da vi var på Kvarteret og er en av mer rutinerte komikerne i Bergen. Runar Bønes er en av de som kommmer opp i kjølvannet og Adam T. startet hos oss, men reiste ut i verden og har fortatt å være morsom i Køben og andre steder.

Grim Moberg er en av våre absolutte favoritter. Og med en lengre innspillingsperiode i Oslo unnagjort er vi glade for å endelig ha han tilbake hvor han hører hjemme! Ta på hjelm og solskjerm, dette blir ting!

Adam T. har reist fra Bergen, men kommer tilbake til der det startet både titt og ofte. Har gjort standup i flere land siden starten og er kommet seg inn i det norske standumiljøet. Brenner for sjangeren og har sin helt egen stil på scenen.

Tomas Nesse har nettopp vært oppe i Trondheim og vært morsom, og nå er han tilbake der han er morsomst. Tomas elsker Ricks og kjører bånn gass med sine småabsurde tekster om livet generelt og Tomas spesielt.

Runar Bønes er en pølsemaker som skal være russ i år i en alder av 21 år. Er født på Bønes, oppvokst der, bor der og heter det. Du blir jo morsom med så mye i bagasjen og det er bare å lene seg tilbake og le når han lirer av seg historier og observasjoner fra sitt lettere rare liv.

Konferansier: Anders MacAuley vant den siste Comedy Fight Club fult fortjent. Fordi Anders er på sitt beste en av de morsomste i landet. Et land han driver og reiser mye rundt i og flere og flere for øynene opp for denne ytre-arningen som imiterer, harselerer og raljerer seg inn i lattermusklene våre. He's a keeper!

Del på: Facebook Twitter
Dørene åpner:20:00
Showet starter:20:30
Aldersgrense:20
Sted:Ricks
Pris:130,-

Se videoklipp fra tidligere show!

leftPager
rightPager